La Casa de los toros featuring :
Door familieomstandigheden zullen wij voorlopig geen nest plannen en kan het zijn dat mails laat/niet beantwoord worden.Als u op zoek bent naar een pup verwijzen wij u graag door naar de fokkerslijst van de HBC , de link vind u op onze linkpagina


Over ons

Ik ben Carolina en samen met mijn man Michael en kleine man Quinten het personeel van onze fantastische franse bulldoggen

Als kind ben ik opgegroeid met een hond , vanaf mijn vijfde heb ik hem gehad een kleine kruizing genaamd Vlekkie.Vlekkie overleed op 17 jarige leeftijd , vlak voordat ik het ouderlijk huis verliet.

Omdat we beiden full-time werkten kondden we geen hondje in huis nemen , maar ik kon maar niet wennen aan het leven zonder hond.  In de tussentijd verzamelde ik informatie en verdiepte me meer in de verschillende rassen.Ik zocht naar een hond dat een echte kameraad zou zijn.

Wat mij bij de bullen het meest aansprak was hun innemende karakter,eigenwijsheid en dat het  ware clowns zijn.Toen besloot ik minder te gaan werken om mijn droom waar te kunnen maken

Zo kwam Diesel in ons leven en daarmee was de liefde voor het ras echt geboren

Diesel werd echt mijn maatje , hij ging overal mee naar toe.

Een jaar later besloten we op zoek te gaan naar een vriendinnetje voor Diesel

Inmiddels nog beter geinformeerd kwamen we uit bij een fokker die aangesloten was bij de rasvereniging (HBC).We kozen voor Bambi wat een enorm energiek bulletje bleek te zijn.Ze gaat graag uren mee wandelen,is gek op zwemmen en een echte knuffelkont.

Met Bambi gingen we showen en niet zonder resultaat,ze behaalde diverse mooie plaatsingen

Maar de droom was nog niet compleet 'een eigen kennel' Een kans voor mij om een goede bijdrage te leveren aan het ras.Ervaren fokkers gaven ons de steun , adviezen en begeleiding die nodig is om een goede start te maken en waarvoor wij hun altijd dankbaar zullen blijven.

De naam la casa de los toros (het huis van de stier)komt voort uit het feit dat mijn man en ik beiden sterrenbeeld stier zijn en bull (stier)

De kennelnaam werd aangevraagd en we sloten ons aan als erecodefokker bij de rasvereniging.

Anno 2012 bestaat onze bullenfamilie uit de "veteranen" Diesel en Bambi , Bambi's dochters Dymphy en Beertje en Beertje's kids Diva en Kruimel en natuurlijk onze reu Romeo die bij goede vrienden woont.


In 2010 is ons gezin uitgebreid , dit keer niet met een bulletje ..maar met een zoon genaamd Quinten

dat was natuurlijk een hele ommezwaai voor de hondjes maar ze zijn allemaal gek op hem en hij op hun.

Onze bulletjes leven gewoon in huis , ze zijn er in eerste instantie puur als gezelschap

en om leuke dingen mee te ondernemen.Samen zetten onze bullen af en toe echt de boel

op stelten als ze allemaal  achter elkaar aan rennen in hun tikkertjesspel of als ze allemaal tegelijk naar de deur stormen om de visite enthousiast , op zn bulls te begroeten.

De dames mogen af en toe mee naar show , wat wij een leuke hobby vinden

En het is natuurlijk gewoon hardstikke leuk om zo andere franse bulldogliefhebbers te ontmoeten.

Onze bullen zijn een deel van het gezin , die het gezin compleet maken

Zo nu en dan fokken we een nestje , omdat onze bullen gewoon bij ons in huis wonen & bij ons oud mogen worden zullen we nooit erg groot worden en aan de lopende band nestjes hebben.

Het is voor ons een hobby , geen broodwinning!


Wanneer wij een nest fokken is dit uit een weloverwogen combinatie Uitmuntende ouderdieren zowel exterieur,gezondheid als karakter moeten aan deze voorwaarde voldoen.

Wij houden met al onze pups contact , voordat er een nest geboren wordt is er veel tijd besteed aan het vinden van een goed tehuis voor de pups die weggaan

Het is bij ons niet zo dat je ongezien een pup kunt komen afhalen en onze pups gaan alleen naar mensen die  tijd hebben een pup op te voeden.

De toekomstige baasjes zijn doorgaans vaak al ruimschoots voor er een nest verwacht wordt komen kennis maken,meer hierover kun je vinden op de puppies pagina

 


Contactinfo:

carolina@guntenaar.nl

of

carolina@lacasadelostoros.nl

Let op als je mailt uit interesse voor een pup lees dan ook eerst even het stuk met info onderaan

de puppies pagina.

Onze kennel is sinds 2005 geregistreerd bij de raad van beheer onder nummer 263870

 

Onze honden worden gevoerd met Royal Canin


 

Let op! bovenstaande foto is van een pup van ons. Helaas zijn er fokkers die het nodig vinden

een foto van andermans pup te gebruiken op hun eigen puppagina. Nogal misleidend.

Ook is de foto al diverse keren op mp gespot. Let op wij  adverteren & verkopen Nooit pups via marktplaats.

Zie je deze foto ergens waar ie dus niet thuishoort? laat het me dan even weten.